ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Eric Schmidt: Τα Android smartphones είναι ιδανικά δώρα Χριστουγέννων για τους iPhone χρήστες

Eric Schmidt: Τα Android smartphones είναι ιδανικά δώρα Χριστουγέννων για τους iPhone χρήστες

eric-schmidt_large

Ο Eric Schmidt αποφάσισε πριν από λίγο να βοηθήσει όλους τους φίλους του να βρουν τα βήματα που πρέπει να κάνουν για να κάνουν την αλλαγή από το iOS στο Android με ένα ποστ που έκανε από τον λογαριασμό του στο  Google+

Στο εν λόγω ποστ ο Schmidt αναφέρει πως πολλοί από τους φίλους του πλέον αλλάζουν γραμμή πλεύσης και έρχονται στον μαγικό κόσμο του Android. Eν συνεχεία περιγράφει μια λίστα από βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος για να μεταφέρει περιεχόμενο, επαφές και άλλα δεδομένα από την iOS συσκευή του στο Android. Τονίζει πως η διεπαφή του Android είναι πιο καινοτόμα και προσκαλεί του χρήστες να δωρίσουν για τα Χριστούγεννα Android συσκευές σε iPhone χρήστες.

Many of my iPhone friends are converting to Android.  The latest high-end phones from Samsung (Galaxy S4), Motorola (Verizon Droid Ultra) and the Nexus 5 (for AT&T, Sprint, T-Mobile) have better screens, are faster, and have a much more intuitive interface.  They are a great Christmas present to an iPhone user!

Here are the steps I recommend to make this switch.  Like the people who moved from PCs to Macs and never switched back, you will switch from iPhone to Android and never switch back as everything will be in the cloud, backed up, and there are so many choices for you.  80% of the world, in the latest surveys, agrees on Android.

Όλα αυτά από έναν άνθρωπο που πριν μερικά χρόνια ανήκε στο διοικητικό συμβούλιο της Apple και έναν άνθρωπο που ο Steve Jobs τον εμπιστεύτηκε δείχνοντας του το πρωτότυπο iOS που ετοίμαζε η Apple για το πρώτο iPhone.

Όταν μετέπειτα ο Eric Schmidt παρουσίασε το Android ο Jobs κατάλαβε πως έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην καριέρα του, ένα λάθος που τον στοίχειωσε μέχρι και την μέρα που πέθανε μιας και όπως είχε πει ο ίδιος ήταν έτοιμος να εξαπολύσει θερμοπυρηνικό πόλεμο στην Google και να δαπανήσει μέχρι και το τελευταίο δολάριο της Apple προκείμενου να αποδείξει ότι το Android ήταν μια οικτρή αντιγραφή του iOS.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.