ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Error : This Mac can’t connect to iCloud because …

Error : This Mac can’t connect to iCloud because …

icloud-wwdc-2011

Μετά από ένα μείζον update του OS X ή μετά από ένα restore του συστήματος με το Time Machine όταν ανοίξετε το Apple Mail, αντί να συνδεθείτε, μπορεί να εμφανισθεί το παράθυρο που υποδεικνύει σφάλμα στο iCloud mail account.

Καθ’ υπόδειξη λοιπόν, με click στο μπουτόν iCloud Preferences θα διαπιστώσετε ότι το Mail είναι συγχρονισμένο αφού το box του είναι τικαρισμένο. Ενώ το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι reset με uncheck/check το box, που δεν θα βοηθήσει.

➠ Αποκατάσταση :

Πηγαίνετε Mail ▹ Preferences ▹ Accounts, επιλέγετε τον λογαριασμό ICloud ▹ Advanced και από την drop-down λίστα του Authentication επιλέγετε το εγγενές (default) Apple Token.

Κλείνετε το παράθυρο και click Save.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Πηγή:Macnotes.gr

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.