ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Evasi0n7 1.0.4 security update και νέα διόρθωση για το Retina iPad mini

Evasi0n7 1.0.4 security update και νέα διόρθωση για το Retina iPad mini

evasi0n7-1.0.4-jailbreak

Έχει στην κυριολεξία πάρει φωτιά η ομάδα των Evaders μιας και μετά την χθεσινή έκδοση του evasi0n7 1.0.3, για το οποίο σας ενημερώσαμε, σήμερα κάνανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση του jailbreak εργαλείου τους το evasi0n7 1.0.4.

Η νέα αυτή έκδοση, η δεύτερη μέσα σε δύο μόλις μέρες, προσφέρει σημαντικές untether security αναβαθμίσεις καθώς και μια νέα διόρθωση για το jailbreak του Retina iPad Mini.

H χθεσινή κυκλοφορία υποσχόταν να λύσει το boot loop πρόβλημα που αντιμετώπισαν κάποια Retina iPad Mini αλλά πάρα αυτά, το πρόβλημα δεν φαίνεται να διορθώθηκε για πολλούς χρήστες. Έτσι σήμερα οι evad3rs τονίζουν πως το νέο evasi0n7 1.0.4 εργαλείο τους θα λύσει αυτό το θέμα μια και καλή.

Χρήστες που ήδη έχουν κάνει jailbroken την συσκευή τους θα λάβουν αυτή την σημαντική αναβάθμιση ασφαλείας μέσω του Cydia. H αναβάθμιση είναι διαθέσιμη και εμφανίζεται ως “evasi0n7 7.x Untether” όταν κάνετε refresh το Cydia.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.