ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Μητέρα δείχνει πως το 10χρονο παιδί της μπορεί να ξεκλειδώσει το iPhone X

Μητέρα δείχνει πως το 10χρονο παιδί της μπορεί να ξεκλειδώσει το iPhone X

iPhone-X-Face-ID-teaser-002

To Face ID έχει παρουσιαστεί από την Apple ως πιο ασφαλής μέθοδος από το Touch ID. Η εταιρεία αναφέρει πως η πιθανότητα ένας άνθρωπος να ξεκλειδώσει το iPhone X με το Face ID κάποιου άλλου είναι 1 στο 1 εκατομμύριο.

Η πιθανότητα αυτή βέβαια μειώνεται στις περιπτώσεις διδύμων καθώς και σε παιδιών κάτω της ηλικίας των 13. Ένα νέο βίντεο από μια μητέρα δείχνει ακριβώς αυτούς τους περιορισμούς. Η γυναίκα ανακάλυψε πως ο 10 χρονών γιος της μπορεί να ξεκλειδώσει το iPhone X χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του.

Η Apple σε δημοσιευμένο άρθρο της συνιστά πως στην περίπτωση των διδύμων είναι καλό να απενεργοποιηθεί το Face ID αν συντρέχει κάποιος λόγος ασφαλείας. Στην περίπτωση μας όμως έχουν δύο ανθρώπους που ναι μεν έχουν κοινά στοιχεία μιας και έχουμε μια μητέρα με έναν γιο αλλά αυτός είναι μόλις 10 χρόνων. Βέβαια το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παιδιού δεν έχουν εξελιχθεί ακόμη ίσως να παίζει τον ρόλο του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά