ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iPhone X Face ID vs Touch ID — Ποιο είναι γρηγορότερο;

iPhone X Face ID vs Touch ID — Ποιο είναι γρηγορότερο;

iphone-x-8

Υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ του Face ID στο iPhone X και του Touch ID. Η αναγνώριση προσώπου δεν έχει να κάνει με αν τα χέρια σας είναι βρεγμένα ή φοράτε γάντια αλλά από την άλλη η αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος δεν έχει να κάνει με το αν φοράτε ένα κασκόλ ή ένα χαμηλό καπέλο.

Ποια από τις δύο μεθόδους είναι γρηγορότερη;

Τα πρώτα reviews που σας παρουσιάσαμε χθες σε άρθρο μας έδειξαν πως το Face ID είναι γρηγορότερο από το Touch ID της πρώτης γενιάς και λίγο πιο αργό από το Touch ID της δεύτερης γενιάς.

Το Tom’s Guide έκανε τεστ πάνω σε αυτό και κατέγραψε πλέον αριθμητικά τις διαφορές.

“Με το Face ID στο iPhone X χρειάστηκε 1.2 δευτερόλεπτα από την στιγμή που πίεσα το πλευρικό κουμπί – στο άνοιγμα της οθόνης του iPhone X και την αναγνώρισης του προσώπου μου εν συνεχεία. 0.4 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να κάνω swipe up για να ξεκλειδώσει η οθόνη. Στο iPhone 7 Plus τώρα είχα πρόσβαση στην κεντρική οθόνη απλά πιέζοντας και κρατώντας το δάχτυλο μου στο Touch ID και κατά μέσο όρο αυτή η διαδικασία χρειάστηκε 0.91 δευτερόλεπτα”

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο των μετρήσεων εδώ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.