ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Fates Forever: To ΜΟΒΑ παιχνίδι για iPad που εντυπωσιάζει και είναι δωρεάν

Fates Forever: To ΜΟΒΑ παιχνίδι για iPad που εντυπωσιάζει και είναι δωρεάν

call-of-duty-ghosts1

Το Tournament μόλις ξεκίνησε. Σταματήστε να περιμένετε κτίρια να ολοκληρωθούν – Έτσι ξεκινάει η περιγραφή του ενός νέου παιχνιδιού στο App Store με την ονομασία Fates Forever.

O εν λόγω τίτλος αποτελεί μια νέα εκδοχή στα freemium παιχνίδια που είναι η αλήθεια έχουν κουράσει πολλούς, μιας και επιτρέπει άμεσα στου χρήστες να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον. Το Fates Forever είναι με άλλα λόγια ένα MOBA (multiplayer online battle arena) με άποψη για τα iPads.

Διαλέγοντας ένα από τους 8 συνολικά ήρωες θα ξεκινήσετε πραγματικές μάχες με άλλους παίχτες ομάδων. Θα καταστρέψετε πύργους, θα ασκήσετε spells στους αντιπάλους σας και αν είστε καλοί στο τέλος θα είστε εσείς οι νικητές. Η άποψη που είπαμε παραπάνω έχει να κάνει με το γεγονός πως σε αντίθεση με άλλους freemium τίτλους δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να επενδύσετε με πραγματικά λεφτά.

Αν είστε οπαδοί του DOTA 2 και του League of Legends τότε το Fate Forever είναι για εσάς.

Ο σχεδιασμός και η μουσική έχουν υλοποιηθεί από καλλιτέχνες που βρίσκονται πίσω από τα Borderlands, Doom 3 και Mass Effect.

Ο τίτλος είναι διαθέσιμος στο App Store δωρεάν εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.