ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πώς να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας σε ένα iPhone X [Video]

Πώς να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας σε ένα iPhone X [Video]

iphone-x-battery-percentage

Σε αντίθεση με προηγούμενα iPhone δεν υπάρχει πλέον τρόπος να εμφανιστεί μόνιμα το ποσοστό της μπαταρίας στην οθόνη του iPhone X. Αυτό μάλλον οφείλετε στο γεγονός πως η status bar της συσκευής δεν είναι τόσο μεγάλη ή απλά είναι ακόμη μια περιέργεια της Apple.

Παρά αυτό το να μπορεί ένας χρήστης να έχει πρόσβαση και να γνωρίζει το ποσοστό της μπαταρίας του στην συσκευή του είναι ιδιαίτερο σημαντικό και παρακάτω θα δούμε πως μπορεί να γίνει και στο iPhone X.

Φορτίστε το iPhone X

Ο πρώτος τρόπος είναι και ο πιο ξεκάθαρος για να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας της συσκευής. Απλά φορτίστε το iPhone σας και το ποσοστό αυτό θα εμφανιστεί στην Lock Screen της συσκευής.

Ρωτήστε την Siri

O δεύτερος τρόπος είναι απλά να ρωτήσετε την ψηφιακή βοηθό της Apple Siri πιέζοντας και κρατώντας το πλευρικό κουμπί ή χρησιμοποιώντας την Hey Siri φωνητική εντολή.

Χρησιμοποιήστε το Κέντρο Ελέγχου

Ο τελευταίος τρόπος για να έχετε πρόσβαση στο ποσοστό της μπαταρίας σας είναι και αυτός που μάλλον θα χρησιμοποιήσουν οι περισσότεροι χρήστες του iPhone X. Αν λοιπόν δεν φορτίζετε την συσκευή σας ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Siri τότε κάνοντας swipe προς τα κάτω και από την δεξιά πλευρά έχετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου. Εκεί το ποσοστό της μπαταρίας σας εκείνη την στιγμή είναι ορατό.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.