ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Αυτή είναι η νέα απάντηση της Fitbit στο Apple Watch [Renders]

Αυτή είναι η νέα απάντηση της Fitbit στο Apple Watch [Renders]

fitbit_smartwatch_4-cropped

Μετά της εξαγορά της Pebble τον περασμένο Δεκέμβριο φήμες θέλουν την Fitbit να δουλεύει σε ένα δικό της smartwatch που θα το κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή φέτος.

Ως τώρα είχαμε δει κάποια renders αλλά τα νέα που διέρρευσαν σήμερα από το Wareable ρίχνουν περισσότερο φως για το τι να περιμένουμε από τον επερχόμενο ανταγωνιστή του Apple Watch.

Σύμφωνα με τα νέα renders λοιπόν βλέπουμε μια εμπρόσθια έγχρωμη οθόνη αφής και 3 φυσικά κουμπιά ένα στα αριστερά και δύο στα δεξιά.

Το Wearable επιβεβαίωσε πως το εν λόγω smartwatch θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς – silver case/navy band, rose gold case/blue band, και black case/black strap.

Το νέο αυτό smartwatch μοιάζει αρκετά με το Fitbit Blaze που κυκλοφόρησε το 2016 αλλά έχει μια μεγάλη διαφορά που εντοπίζεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

fitbit_smartwatch_1

Βλέπουμε λοιπόν μια προέκταση του μεταλλικού σασί κάτι το οποίο σημαίνει πως η κίνηση αυτή θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα για τον αισθητήρα των καρδιακών παλμών. Επίσης διακρίνουμε πως η Fitbit απομακρύνεται από τους πράσινους οπτικούς αισθητήρες που έχουμε και στο Apple Watch και θα χρησιμοποιήσει δύο κόκκινους.

Η αλλαγή αυτή δεν έχει να κάνει τόσο με το χρώμα. Αν αναλογιστούμε πως το κόκκινο χρώμα σημαίνει υπέρυθρη τεχνολογία τότε το νέο Fitbit smartwatch πέρα από καταγραφή των καρδιακών παλμών θα μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να κάνει καταγραφή και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα αλλά και άλλων στοιχείων.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.