ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Fitbit αναφέρει πως φέτος θα φέρει το καλύτερο smartwatch της αγοράς

Η Fitbit αναφέρει πως φέτος θα φέρει το καλύτερο smartwatch της αγοράς

fitbit-alta-hr

Αν και πολλές εταιρείες στον χώρο των wearable συσκευών έχουν βγει εκτός αγοράς η Fitbit συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε ένα νέο smartwatch. Σύμφωνα με τον CEO της James Park η εταιρεία ελπίζει να διαθέσει το νέο αυτό αξεσουάρ πριν την περίοδο των εορτών.

Η εταιρεία δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για αυτό το νέο smartwatch αν και ο Park τόνισε πως πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου προϊόν. Μάλιστα τόνισε πως πιστεύει πως η νέα αυτή συσκευή τους θα φέρει την καλύτερη εμπειρία υγείας και άθλησης στον καταναλωτή από οποιοδήποτε άλλο smartwatch.

“We are executing according to our transition plan and have increased confidence in achieving our full year results,” said co-founder and CEO James Park.

“Our smartwatch, which we believe will deliver the best health and fitness experience in the category, is on track for delivery ahead of the holiday season and will drive a strong second half of the year. In the long term, we are confident in our vision for the future and are uniquely positioned to succeed by leveraging our brand, community, and data to drive positive health outcomes.”

H Fitbit φαίνεται λοιπόν να πιστεύει πολύ σε αυτό το νέο της smartwatch μιας και θέλει να κερδίσει το σημαντικό έδαφος που έχει χάσει από το Apple Watch. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που η Apple εκθρόνισε την Fitbit φέτος από την πρώτη θέση του παγκόσμιου πωλητή wearable συσκευών – λογικό μιας και η δημοτικότητα και οι πωλήσεις του Apple Watch αυξάνονται πλέον γεωμετρικά.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά