ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / FlipCam: ένας γρήγορος τρόπος για να εναλλάσσετε τις κάμερες της iOS συσκευή σας

FlipCam: ένας γρήγορος τρόπος για να εναλλάσσετε τις κάμερες της iOS συσκευή σας

Screen Shot 2014-05-30 at 5.18.27 PM

To FlipCam είναι ένα πολύ απλό jailbreak break που κάνει ένα και μόνο πράγμα αλλά το κάνει καλά. Το FlipCam σας επιτρέπει να αλλάζετε πολύ γρήγορα τις front-facing camera και rear-facing camera της συσκευής σας απλά κρατώντας παρατεταμένα το camera viewfinder.

Αρκετές φορές έχουμε βρει και εμείς οι ίδιοι το custom κουμπί για την αλλαγή της κάμερας του iPhone αρκετά δύσχρηστο ειδικά μιας και είναι τοποθετημένο στην πάνω δεξιά πλευρά της εφαρμογής. Με το FlipCam η εναλλαγή αυτή έγινε στην κυριολεξία παιχνιδάκι.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο της παρουσίασης του.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο Cydia BigBoss repο σήμερα. Μόνη μας παρατήρηση η έλλειψη οποιασδήποτε παραμετροποίησης του.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.