ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / FlipControlCenter: H παραμετροποίηση του Control Center είναι γεγονός

FlipControlCenter: H παραμετροποίηση του Control Center είναι γεγονός

FlipControlCenter-Toggles

Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να παραμετροποιήσουμε κατά βούληση το Control Center του iOS 7 αλλά η Αpple προς στιγμή έχει διαφορετική άποψη. Με το σημερινό όμως τweak  το γεγονός αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Ο γνωστός tweak Developer Ryan Petrich είναι αυθεντία σε ότι έχει να κάνει με tweak αυτού του είδους. Το νέο του FlipControlCenter μοιάζει να είναι η καλύτερη δυνατή απάντηση στον παραπάνω προβληματισμό των χρηστών του iOS 7.

Απλό σχεδιασμό και μεθοδολογία του “απλά δουλεύει” θα κάνουν το συγκεκριμένο tweak ένα από τα αγαπημένα σας.

Μόλις κάνετε εγκατάσταση του tweak θα δείτε μια καινούργια σειρά επιλογών στις Ρυθμίσεις της συσκευής σας. Από εκεί θα βρείτε 3 νέα sections τα οποία θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση των Control Center toggles. Συγκεκριμένα έχουμε τα:

  • Active Switches
  • Suppressed from lock Screen
  • Switches Per Page.

Screen Shot 2013-12-29 at 3.03.22 PM

Περισσότερα για το εν λόγω tweak μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Το FlipControlCenter είναι ακόμη σε beta μορφή και μάλλον θα παραμείνει για κάποιο διάστημα ευελπιστώντας παράλληλα πως ο Ryan θα προσθέσει και άλλες λειτουργίες.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε στην συσκευή σας θα πρέπει να προσθέσετε το beta repo του Ryan στα Cydia sources σας, http://rpetri.ch/repo/.

Θυμηθείτε: Θα πρέπει να κάνετε reinstall τα Mobile Substrate και Substrate Safe Mode στην περίπτωση που μετά την εγκατάσταση δεν δείτε τις νέες ρυθμίσεις να εμφανίζονται στην ενότητα Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.