ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To Galaxy Note 8 δεν μπορεί να κερδίσει το iPhone 7 Plus σε αποδόσεις

To Galaxy Note 8 δεν μπορεί να κερδίσει το iPhone 7 Plus σε αποδόσεις

galaxy-note-8-concept

Το iPhone 7 Plus είναι σχεδόν μια συσκευή που παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο αλλά πάρα αυτά παραμένει ένα από το πιο ισχυρά smartphones που μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα.

Οι αποδόσεις του μάλιστα είναι τόσο μεγάλες που ούτε το επερχόμενο Galaxy Note 8 μπορεί να ξεπεράσει στα πρώτα benchmark τεστ που έχουν γίνει.

Η Samsung πιστεύει πολύ στο Galaxy Note 8 ειδικά και μετά το περσινό φιάσκο με το Note 7 και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα που στοίχισε στην εταιρεία σημαντικά τόσο σε χρήματα όσο και στο κύρος της.

Ως είθισται στο Galaxy Note 8 θα είναι η μεγάλη ναυαρχίδα της Samsung με την εταιρεία να παρουσιάζει τον καλύτερο σχεδιασμό της, τα καλύτερα specs και τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε αυτή την συσκευή.

Αναμένεται το Note 8 να είναι σαν το Galaxy S8 μόνο μεγαλύτερο. Θα έχει την άριστη Infinity οθόνη της εταιρείας τον νέο Snapdragon 835 επεξεργαστή, 6GB RAM, ενώ θα έρχεται με προ εγκατεστημένο το Android 7.1.1 Nougat λογισμικό.

Το Note 8 μάλιστα θα έχει ένα σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος όπως το iPhone 7 Plus αλλά στον τομέα αποδόσεων θα μείνει πίσω από την συσκευή της Apple.

Παρά το γεγονός πως η νέα συσκευή της Samsung θα έχει το ταχύτερο chip που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο στους Android κατασκευαστές πάρα αυτή τα πρώτα αποτελέσματα στα AnTuTu benchmark τεστ το δείχνουν υποδεέστερο του iPhone 7 Plus.

galaxy-note-8-antutu-benchmark

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.