ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Gaming&Siri-Ισως τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου Apple TV

Gaming&Siri-Ισως τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου Apple TV

appletv.0

Με τις διάφορες φήμες για την ενσωμάτωση ενός App Store και την χρήση κάποιου motion control στον επόμενο Apple TV, δεν είναι τυχαίο πως πολλές εταιρείες την βιομηχανίας παιχνιδιών, αναφέρουν πως η νέα Apple TV αποτελεί εκείνη την συσκευή που οι developers παιχνιδιών θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους. Παρά το γεγονός πως αρκετά παιχνίδια για iPhone και iPad προσφέρουν υποστήριξη και για το Apple TV, η προσθήκη ενός App Store στη νέα έκδοση της συσκευής, θα δείξει πως η Apple στρέφεται κατά ένα μεγάλο μέρος και τον τομέα του gaming.

Παράλληλα, σύμφωνα με το 9to5Mac, το νέο Apple TV θα προσφέρει και υποστήριξη Bluetooth για την χρήση διάφορων gaming controllers:

In addition to the convenience of downloading games directly from the Apple TV’s built-in App Store, and controlling many of them via a new bundled remote control, Apple will also support more complex, console-style Bluetooth game controllers with the pressure-sensitive buttons and joysticks previously introduced for iPhones, iPads, and iPod touches.

Το ενσωματωμένο remote control για το νέο Apple TV, το οποίο φημολογείται πως θα φέρει τόσο κανονικά κουμπιά όσο και touchpad, θα έχει παράλληλα και κάποιο Home Button, καθώς και ένα κουμπί για την χρήση της Siri μέσω του built-in μικροφώνου. Το remote control λέγεται επίσης, πως θα δίνει στον χρήστη την δυνατότητα αλλαγής των μπαταριών, όπως και το remote control που ήδη υπάρχει για το Apple TV που κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά.

Τέλος, το νέο Apple TV θα παρέχει -σύμφωνα με φήμες- και υποστήριξη για Bluetooth 4.2 καθώς επίσης και 802.11ac Wi-Fi. Τις υπόλοιπες πληροφορίες αναμένουμε να τις ακούσουμε στο event της επόμενης εβδομάδας, όπου αναμένουμε και την ανακοίνωση του νέου iPhone.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.