ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Garmin vivosmart fitness tracker

Garmin vivosmart fitness tracker

Μόλις βάλετε στο vivosmart Garmin, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το με την εφαρμογή Garmin Connect για το iPhone σας. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε όχι μόνο τους  στόχους  σας αλλά και κάθε είδος δραστηριότητα κατευθείαν από τον καρπό σας, καθώς  επίσης να δείτε τις ειδοποιήσεις από το iPhone σας, λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν είναι ανενεργό, και πολλά άλλα. Αλλά όλα αυτά έχουν μικρή σημασία  αν το software και το hardware δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

garmin-connect-app-screens-2

Το  vivosmart μπορεί να προσφέρει  τόνους  πληροφοριών, τόσο από τον καρπό σας όσο και από την  τσέπη σας. Η λεπτή μορφή  του το  καθιστά άνετο για να μην το φοράτε μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τη νύχτα πάρα πολύ. Το Garmin Connect προσθέτει ένα ακόμα επίπεδο λειτουργικότητας για το vivosmart, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες για τους δρομείς. Αν δεν χρειάζεστε ειδοποιήσεις στον καρπό σας, καθώς και να δεν σας αρέσει να φορτίζετε πράγματα , η vivofit, ή  η επερχόμενη vivofit 2, μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θέλετε με το vivosmart στον καρπό σας, συμπεριλαμβανομένων ντους ή μπάνιο, δεδομένου ότι το vivosmart έχει σχεδιαστεί να είναι ανθεκτικό στο νερό σε ποσοστό μέχρι και 50 μέτρα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων των δραστηριοτήτων για να συνδεθείτε  και να κάνετε προπονήσεις. Δεν θα βρείτε  πολύ πρόβλημα βρίσκοντας δραστηριότητες, τόσο στο γυμναστήριο και σε εξωτερικούς χώρους. Το μόνο πράγμα που μπορεί να μην σας αρέσει είναι  ότι δεν θα μπορέσετε να προσθέσετε χειροκίνητα τις θερμίδες που κάψατε με το τρόπο που μπορείτε με το app UP για παράδειγμα. Αυτό έχει σημασία για πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν το σταθερό εξοπλισμό άσκησης δεδομένου ότι η μπάντα δεν μπορεί να αισθανθεί την κίνηση.

Σε αντίθεση με το μεγάλο αδελφό του, το  vivofit, το  vivosmart εξαργυρώνει στην ατελείωτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπέρ του μερικά νέα χαρακτηριστικά. Η οθόνη αφής σας επιτρέπει όχι μόνο  με την  εναλλαγή μεταξύ του χρόνου,πόσα βήματα κάνετε  και θερμίδες, αλλά και  μέσω των κοινοποιήσεων για το iPhone σας. Μπορείτε, επίσης, να λάβετε μια ειδοποίηση δόνησης, αν κάθεστε σε αδράνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα – σε αυτήν την περίπτωση, αυτό είναι μία ώρα. Αν μετακινηθείτε μετά  από λίγο θα επαναφέρει το χρόνο  αδράνειας.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.