ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Dummy Units δείχνουν το γυάλινο σασί των iPhone 7s/7s Plus και iPhone 8

Dummy Units δείχνουν το γυάλινο σασί των iPhone 7s/7s Plus και iPhone 8

iphone-7s-8-glass-backs

Τα τελευταία dummy μοντέλα που έκαναν την εμφάνιση τους και που πολύ πλέον πιστεύουν πως παρουσιάζουν τον τελικό σχεδιασμό για τις νέες συσκευές της Apple μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως θα είναι το γυάλινο σασί των επερχόμενων iPhone – από το 7s μέχρι και το 8.

Από τις φωτογραφίες παρατηρούμε πως η φήμη ότι τα 7s μοντέλα φέτος θα είχαν το Touch ID στο πίσω μέρος της συσκευής δεν ευσταθεί. Όπως μπορούμε να δούμε μοιάζουν σχεδιαστικά με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus με διαφορές μεγάλες να είναι η γυάλινη επιφάνεια στο πίσω μέρος και έλλειψη των ορατών γραμμών της κεραίας.

Στις διαστάσεις παραμένουν ίδια και όλα δείχνουν πως η αλλαγή σε ένα γυάλινο σασί στο πίσω μέρος έχει να κάνει με την ασύρματη φόρτιση που μάλλον θα γίνει διαθέσιμη και στα 3 μοντέλα φέτος.

Η σχεδιαστική διαφορά τέλος με το iPhone 8 είναι ορατή.

nhb3_nab

prfmylh2

qnmlrpqb

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.