ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Glitch στην iOS 7.1 σας επιτρέπει να κρύψετε τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές σας

Glitch στην iOS 7.1 σας επιτρέπει να κρύψετε τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές σας

ios-7-1-glitch

Όσοι θυμάστε το περσινό Newsstand glitch τότε σίγουρα θα βρείτε πολλές ομοιότητες στο νέο που ανακαλύφτηκε πρόσφατα στην iOS 7.1 και το οποίο σας επιτρέπει να κρύψετε τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής σας.

Τα βήματα είναι απλά και φυσικά δεν χρειάζεται να έχετε κάνει jailbreak την συσκευή σας. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα φάκελο με τις εφαρμογές που θέλετε να κρύψετε εν συνεχεία να τοποθετήσετε αυτόν τον φάκελο μέσα σε ένα άλλο και μετά να τον αφαιρέστε.

Να τονίσουμε πως οι εφαρμογές αυτές δεν διαγράφονται και επίσης όταν κάνετε επανεκκίνηση την συσκευή σας αυτές θα εμφανιστούν εκ νέου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.