ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / GoPro Hero3 Edition – Διαθέσιμη από την iSystem σήμερα

GoPro Hero3 Edition – Διαθέσιμη από την iSystem σήμερα

gopro_hero3_blackedition

Η τέλεια εισαγωγική GoPro.
Προσφέρει αναλύσεις έως 1080p30, φωτογραφίες 5mp έως 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο, έναν υπερευρυγώνιο φακό και ενσωματωμένο WiFi. Υδατοστεγής έως 40m.

Μικρότερη, ελαφρύτερη με ενσωματωμένο WiFi.
Η Hero3 White Edition είναι 20% μικρότερη και 15% ελαφρύτερη και τραβάει βίντεο επαγγελματικής ποιότητας έως 1080p30 και φωτογραφίες 5mp έως και 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το ενσωματωμένο WiFi σού επιτρέπει να χειρίζεσαι την κάμερα απομακρυσμένα μέσω του WiFi Remote (πωλείται χωριστά) και επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της κάμερας και επιπλέον προεπισκόπιση περιεχομένου, αναπαραγωγής και διαμοιρασμού μέσω της εφαρμογής GoPro. Φοριέται, ενσωματώνεται στον εξοπλισμό σας, βουτάει στο νερό μέχρι 40 μέτρα και είναι συμβατή όλα τα αξεσουάρ της GoPro. H Hero3 White Edition καθιστά δυνατό να συλλάβεις και να μοιραστείς τη ζωή σου όπως ποτέ άλλοτε.

Επαγγελματική ποιότητα βίντεο και φωτογραφίας.
Η Hero3 White Edition τραβάει υψηλής ποιότητας βίντεο 1080p30, 960p30 και 720p60 και φωτογραφίες 5mp σε έως και 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο τρόπος Time Lapse σού επιτρέπει να συλλάβεις σειρές από φωτογραφίες σε διαστήματα 0,5, 1, 2, 5, 10, 30 ή 60 δευτερολέπτων.

h-white-en

Φανταστικός ήχος.
Η ποιότητα του ήχου είναι όσο σημαντική είναι η ποιότητα της εικόνας. Η Hero3 White Edition είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια για να συλλαμβάνει ακόμα και τους πιο ανεπαίσθητους ήχους ―είτε εγγράφεις φωνές, είτε μουσική είτε το βρυχηθμό της μηχανής σου καθώς οδηγείς. Και η προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβων διατηρεί τον ήχο ακόμη πιο καθαρό από πριν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σου σε υψηλές ταχύτητες.

Ενσωματωμένο WiFi.
Διαθέτωντας ενσωματωμένο WiFi η Hero3 White Edition είναι συμβατή με το WiFi Remote (πωλείται χωριστά) και την εφαρμογή GoPro για iOS. Έλεγξε έως και 50 κάμερες από απόσταση έως και 180 μέτρα με το WiFi Remote. Ή χρησιμοποίησε την εφαρμογή GoPro για να ελέγξεις την κάμερα απομακρυσμένα από το iPhone, το iPad ή το iPod touch σου και επιπλέον να έχεις δυνατότητες προεπισκόπησης, αναπαραγωγής και διαμοιρασμού των αγαπημένων σου λήψεων μέσω email, μηνυμάτων, Facebook, Instagram και πολλών άλλων.

Θα την βρείτε διαθέσιμη προς 249,00 € στην iSystem εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.