ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H απάντηση της Motorola στο επερχόμενο iWatch της Apple έρχεται το καλοκαίρι

H απάντηση της Motorola στο επερχόμενο iWatch της Apple έρχεται το καλοκαίρι

Motorola-Moto-360-Leather-001

Με την Samsung να έχει παρουσιάσει και σύντομα να κάνει διαθέσιμη την 2η γενιά των wearable συσκευών της, την Google να ανακοινώνει μια νέα πλατφόρμα προγραμματισμού για wearable συσκευές ήρθε και η σειρά της Motorola να παρουσιάσει την δική της εκδοχή σε ένα smartwatch.

Όλα αυτά την στιγμή που η Apple κρατάει σιγή ιχθύος για το δικό της επερχόμενο iWatch. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε μια επαλήθευση της λαϊκής δικής μας ρήσης “γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”.

Επιστροφή στο νέο smartwatch της Motorola που ακούει στο όνομα Moto 360 και έρχεται με λειτουργικό Android και ενσωμάτωση του Google Now. Επίσης προσφέρει Android ειδοποιήσεις, εφαρμογές και πολλά ακόμη.

Motorola-Moto-360-Cafe-001

Η εταιρεία αναφέρει πως η εν λόγω συσκευή έχει την ικανότητα να σου πει τι χρειάζεσαι πολύ πριν ο ίδιος το σκεφτείς με μια σειρά έξυπνων Google Now ειδοποιήσεων. Επίσης υποστηρίζει το “OK Google” χαρακτηριστικό το οποίο είναι λίγος πολύς σαν την υπηρεσία της Apple Siri προσφέροντας παρόμοιες λειτουργίες.

Ο σχεδιασμός του είναι κλασικός και προσωπικά είναι κάτι το οποίο δεν μας ξένισε στην εν λόγω συσκευή και ίσα ίσα τον βρήκαμε πολύ καλό.

Η διάθεση του θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.