ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Αpple έκανε διαθέσιμες τις εκδόσεις 7.0.4/6.1.4 του Safari

H Αpple έκανε διαθέσιμες τις εκδόσεις 7.0.4/6.1.4 του Safari

mavericks-safari

Μετά την κυκλοφορία του OS X 10.9.3, iTunes 11.2 και του συμπληρωματικού  iTunes 11.2.1 (μικρή αναβάθμιση στην οποία η Apple διόρθωσε του πρόβλημα του εξαφανισμένου /Users φακέλου), η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμες και αναβαθμίσεις για τον πλοηγό της Safari για το OS X Lion, Mountain Lion και Mavericks.

Το Safari 7.0.4 για το OS X Mavericks 10.9.3 και το Safari 6.1.4 για το OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5 και OS X Mountain Lion 10.8.5 είναι τώρα διαθέσιμα με σημαντικές διορθώσεις που για αδυναμίες του λογισμικού στο WebKit, την rendering μηχανή του πλοηγού.

Το συνοδευτικό κείμενο που θα το βρείτε διαθέσιμο εδώ εξηγεί την φύση αυτής της αδυναμίας την οποία θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί ένας επίδοξος hacker.

H αναβάθμιση επίσης επιδιορθώνει ακόμη μια αδυναμία του πλοηγού που έχει να κάνει με unicode χαρακτήρες σε URLs.

Όπως είναι φυσιολογικό η Apple τονίζει πως όλοι οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν αυτή την αναβάθμιση για να κάνουν το σύστημα τους πιο ασφαλές.

Η αναβάθμιση αυτή είναι διαθέσιμη από το Software Update του OS X σας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.