ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Αpple έκανε διαθέσιμη την δεύτερη beta του OS X Mavericks 10.9.2 στους developers

H Αpple έκανε διαθέσιμη την δεύτερη beta του OS X Mavericks 10.9.2 στους developers

OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

H Apple αργά χθες το απόγευμα έκανε διαθέσιμη την δεύτερη beta του OS X 10.9.2 στου εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η διάθεση αυτή έρχεται ένα μήνα μετά την πρώτη beta που είχε γίνει διαθέσιμη στις 19 Δεκεμβρίου.

Το νέο αυτό build είναι διαθέσιμο στους developers είτε μέσω του Software Update στο Mac App Store ή ως αρχείο λήψεις από το online developer portal

os-10-9-2-beta-1024x324

H πρώτη beta του 10.9.2 έφερε σημαντικές βελτιώσεις τόσο στις εφαρμογές του Messages και FaceTime επιτρέποντας FaceTime φωνητικές κλήσεις. Σε αυτή την νέα beta η Apple πρόσθεσε την ικανότητα να κάνετε block ανθρώπους για το  iMessage και το FaceTime. Ο νέος αυτός μηχανισμός συγχρονίζεται μέσω icloud σε όλες τις συσκευές iOS 7.

Τέλος η Apple ζήτησε να δοθεί προσοχή από τους developers στα Mail, Messages, Graphics Drivers και VoiceOver.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.