ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Apple έκανε διαθέσιμη την 5η Developer Preview του OS X Yosemite

H Apple έκανε διαθέσιμη την 5η Developer Preview του OS X Yosemite

OS-X-Yosemite-teaser-002-1024x621

H Αpple όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την 5η beta του iOS 8 ενώ παράλληλα έδωσε και στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της και την 5η Developer Preview του επερχόμενου OS X Yosemite. Η αναβάθμιση αυτή έρχεται 2 βδομάδες μετά την κυκλοφορία της 4ης Preview και ένα μήνα αφότου η Apple επίσημα μας γνωστοποίησε την κυκλοφορία του Yosemite στο WWDC.

developer-preview-5

H αναβάθμιση αυτή έχει το την κωδική ονομασία preview 5 1.0 και η λήψη της μπορεί να γίνει από τους προγραμματιστές μέσω του Mac App Store ή από το Dev Center της Apple. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως δεν φαίνεται να έχει δοθεί ακόμη στο Yosemite Beta Progam που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και στο οποίο μη προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν τις πρώτες beta του λογισμικού πριν την επίσημη του κυκλοφορία.

Ως είθισται σε ξεχωριστό άρθρο που θα ανεβάσουμε σύντομα θα σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες αλλαγές που φέρνει αυτή η 5η Developer Preview οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.