ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Αpple έκανε διαθέσιμη την iOS 7.0.5

H Αpple έκανε διαθέσιμη την iOS 7.0.5

iPhone5sios7-640x424

Η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση του iOS 7 και συγκεκριμένα την 7.0.5. Η εν λόγω αναβάθμιση είναι μόλις 34.5 ΜΒ σε μέγεθος και εστιάζει στην επίλυση προβλημάτων που είχαν με το δίκτυο χρήστες iPhone 5S και iPhone 5C στην Κίνα.

Screen Shot 2014-01-29 at 8.16.21 PM

Περιμέναμε την Apple να διορθώσει ίσως και το πρόβλημα που πλέον έχει αποδεχτεί και που δεν είναι άλλο από τα συχνά crashes των iOS συσκευών που πολλές φορές οδηγούν και σε ένα γρήγορο reboot αλλά μάλλον για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε την 7.1 έκδοση που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η beta.

Update: H Αpple ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι για συγκεκριμένα μοντέλα iPhone 5S/5C έτσι αν δεν την δείτε να εμφανίζετε στην συσκευή σας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.