ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Αpple για πρώτη φορά λανσάρει επίσημα το iTunes Radio εκτός Αμερικής

H Αpple για πρώτη φορά λανσάρει επίσημα το iTunes Radio εκτός Αμερικής

iTunes-Radio-three-up-iPhone-5-1024x781

Επιτέλους η Apple ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας της υπηρεσίας iTunes Radio εκτός Αμερικής. Από χθες λοιπόν οι iOS χρήστες της Αυστραλίας με χαρά είδαν την υπηρεσία να ενεργοποιείτε στην συσκευή τους.

Τον Οκτώβριο η Apple είχε ανακοίνωση τα πλάνα για ένα διεθνές/ευρωπαϊκό λανσάρισμα και έτσι εφόσον έγινε η αρχή περιμένουμε σε σύντομα χρονικό διάστημα να δούμε την υπηρεσία διαθέσιμη και για Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Αγγλία. Αν εύλογα αναρωτιέστε για το πότε θα δούμε το iTunes Radio στην Ελλάδα η απάντηση είναι πως μάλλον θα υπάρξει καθυστέρηση.

Ακολουθώντας τον οδηγό μας εδώ μπορείτε από σήμερα να το ενεργοποιήσετε στην Ελλάδα δημιουργώντας έναν δωρεάν Αμερικανικό λογαριασμό.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.