ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Αpple γιορτάζει την παγκόσμια μέρα της Γης

H Αpple γιορτάζει την παγκόσμια μέρα της Γης

greenapplelogo

H Apple από χθες το βράδυ ξεκίνησε τις αλλαγές στα Logo πολλών Apple Store της ανά τον κόσμο όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω τοποθετώντας πράσινα φύλλα για την παγκόσμια μέρα της Γης. Μια ημέρα που είναι αφιερωμένη στην προστασία της και στην συνείδηση των πολιτών για το περιβάλλον.

Οι πωλητές επίσης σε όλα τα καταστήματα της Apple θα φοράνε πράσινα T-Shirts για αυτόν τον σκοπό.

Ο Tim Cook ήδη ήταν ο αφηγητής σε ένα σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Apple και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

At Apple, we strive to reduce our impact on climate change, find ways to use greener materials and conserve resources for future generations. This video was shot on location at Apple Facilities. Now more than ever, we will work to leave the world better than we found it.

Η Apple τόσο με το Product RED φιλανθρωπικό σκοπό όσο και για το περιβάλλον – Πρόσφατα αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες της εταιρείας από την Greenpeace δηλώνει παρών και μάλιστα με πολύ ένθερμο τρόπο.

Στο ίδιο μήκος κύματος να τονίσουμε πως  η Apple έχει σκορ καθαρής ενέργειας της τάξης του 100% –  Clean Energy Index score 50% περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στον χώρο της τεχνολογίας.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.