ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Αpple εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Robin Williams μέσω της επίσης σελίδα της

H Αpple εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Robin Williams μέσω της επίσης σελίδα της

Apple.com-Robin-Williams-tribute-001

Μετά την είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Robin Williams που χθες συγκλόνισε τους πάντες η Apple δημιούργησε μια σελίδα στο Apple.com με τον τίτλο ‘Remembering Robin Williams’ ενώ αφιέρωσε και συγκεκριμένη ενότητα στο iTunes.

Ο Tim Cook επίσης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε:

Screen Shot 2014-08-13 at 11.30.43 AM

“Συγκλονισμένος από τα νέα του θανάτου του Robin Williams. Ήταν ένα μοναδικό ταλέντο και ένας απίστευτος άνθρωπος. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη”

O Williams πέθανε χθες όπως σας ενημερώσαμε σε ηλικία 63 χρονών. Ο ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο σπίτι του και οι αρχές ανακοινώσαν πως τον βρήκαν νεκρό. Αιτία του θανάτου σύμφωνα με την αστυνομία ήταν η ασφυξία που προήλθε από τον ίδιο μιας και κρεμάστηκε.

iTunes-Store-Robin-Williams-tribute-001

Η σελίδα της Apple που εκφράζει όλη την θλίψη της εταιρείας για αυτό τον άδικο χαμό γράφει ως κείμενο:

“Είμαστε απίστευτα στεναχωρημένοι για τον θάνατο του Robin Williams. Αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευση με το πάθος του, την γενναιοδωρία του και το δώρο του γέλιου του. Θα μας λείψει απίστευτα”

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.