ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Αpple θα κοστολογεί $100 παραπάνω το 5.5 ιντσών iPhone 6;

H Αpple θα κοστολογεί $100 παραπάνω το 5.5 ιντσών iPhone 6;

ADR_Iphone6_01

Σύμφωνα με την τελευταία φημολογία η Apple προσανατολίζεται στο να χρεώσει τους καταναλωτές με $100 παραπάνω στην περίπτωση που επιθυμούν το επερχόμενο 5.5 ιντσών iPhone 6. Αυτό αναφέρει σήμερα στην έκθεση του ο αναλυτής Raymond James της Tavis McCourt.

Η έκθεση του αναλύτη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά μιας και το επιπλέον αυτό χρηματικό πόσο φαίνεται να είναι στα λογικά πλαίσια των καταναλωτών που δεν θα διστάσουν να το δώσουν προκειμένου να έχουν περισσότερες ίντσες στο iPhone τους.

“To ερωτηματολόγιο μας κατά τον μήνα Ιούνιο έδειξε πως πολλοί χρήστες iPhone είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν $100 ή ακόμη και παραπάνω προκειμένου να έχουν ένα smartphone με μεγαλύτερη οθόνη.”

Επίσης τόνισε κάτι που ήδη το ξέραμε, δηλαδή πως οι περισσότερες ίντσες είναι εδώ και πολύ καιρό διακαής πόθος πολλών χρηστών iPhone που λογικά θα αναβαθμίσουν στα νέα μοντέλα της Apple χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μια ακριβότερη κοστολόγηση λοιπόν ενός 5.5 ιντσών μοντέλου σύμφωνα πάντα με την έκθεση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει τους πιστούς της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.