ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H Αpple θα μας παρουσιάσει το iWatch το τρίτο τρίμηνο του 2014;

H Αpple θα μας παρουσιάσει το iWatch το τρίτο τρίμηνο του 2014;

iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

Το επερχόμενο ή για να ακριβολογούμε φημολογούμενο iWatch της Apple είναι ένα από τα προϊόντα που πολλοί από εμάς ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο 2014.

Σημερινά αναφορά της Economic Daily αναφέρει πως σύμφωνα με δικές τους πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της κάποια στιγμή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2014.

Μάλιστα το άρθρο αναφέρει πως η Apple έχει ήδη ζητήσει από τους προμηθευτές της να ξεκινήσουν να παραδίδουν προϊόντα ξεκινώντας τον Αύγουστο. Πίσω από το iWatch φαίνεται να βρίσκετε η Quanta Computers ενώ και η Richtek ακούγεται πως έχει ενσωματωθεί στην παραγωγική γραμμή της Apple προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες συναρμολόγησης και παραγωγής του.

iWAtch-C-blue-Apple-Store-Martin-Hajek-003

Αναφορά γίνεται και στις προβλέψεις τις Apple που θέλει στο πρώτο κύμα διάθεσης του iWatch να έχει έτοιμες 64 εκατομμύρια συσκευές κάτι που αν επαληθευτεί στην κυριολεξία θα εξαφανίσει τον ανταγωνισμό στα smartwatches.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.