ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / H Αpple κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο tablet στο Mobile World Congress χωρίς καν να προσπαθήσει

H Αpple κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο tablet στο Mobile World Congress χωρίς καν να προσπαθήσει

iPad-Air-Pages-iMovie-GarageBand

Πάρα το γεγονός πως η Apple δεν είχε επίσημη παρουσίαση στο φετινό Mobile World Congress στην Βαρκελώνη ήταν το iPad Air της εταιρείας που κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο tablet.

Συγκεκριμένα οι κριτές το χαρακτήρισαν ως “πρώτης ποιότητας απόδοση σε ένα πανέμορφο και ελκυστικό σασί” επίσης έδωσαν άριστα στην Apple για το καταπληκτικό οικοσύστημα της και για τις εφαρμογές που είναι ειδικά σχεδιασμένες για το εν λόγω tablet.

Precision-engineered to weigh just one pound, iPad Air is 20 percent thinner and 28 percent lighter than the fourth generation iPad, and with a 43 percent narrower bezel the borders of iPad Air are dramatically thinner.

iPad Air’s Retina display makes web pages, text, images and video look incredibly sharp and realistic, and the new power-efficient A7 chip allows the battery to be even smaller, helping reduce the overall volume by 24 percent from the previous generation while doubling its performance and maintaining its up to 10-hour battery life.

Στην κατηγορία των κινητών το βραβείο για το καλύτερο smartphone του 2013 πήγε και όχι άδικα στο HTC One. H LG αποκόμισε το βραβείο για τον ποιο καινοτόμο κατασκευαστή της χρονιάς και το Nokia 105 ονομάστηκε το οικονομικότερο και καλύτερο σε σχέση τιμής απόδοσης smartphone.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.