ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Αpple κατοχυρώνει την ονομασία εφαρμογών Healthbook, HealthKit, και iResearch;

H Αpple κατοχυρώνει την ονομασία εφαρμογών Healthbook, HealthKit, και iResearch;

Healthbook

Η Apple φέρετε να έχει καταθέσει αιτήσεις για την κατοχύρωση των ονομάτων Healthbook, HealthKit, iResearch, και μερικών ακόμη για εφαρμογές λίγο πριν την έναρξη του WWDC14 αναφέρει πριν από λίγο το MacRumors.

Για πολύ καιρό είχαμε την έντονη φημολογία πως το iOS 8 θα έχει ως ένα μεγάλο του χαρακτηριστικό την νέα εφαρμογή της Apple με την ονομασία “Healthbook” η οποία θα εστιάσει σε θέματα υγείας. Σήμερα λοιπόν διέρρευσαν πως αιτήσεις για ονόματα όπως το Healthbook έχουν καταχωρηθεί στο Trinidad and Tobago, έναν αγαπημένο προορισμό της Apple για καταχωρήσεις ονομάτων για τις εφαρμογές της.

Οι αιτήσεις έχουν γίνει τον Φεβρουάριο τόσο για τον όρο ‘Healthbook’ όσο και ‘Health Book’ και το MacRumors πιστεύει πως έχουν γίνει από τους δικηγόρους της Apple.

Την ίδια μέρα είχαν και την κατάθεση της αίτησης για την ονομασία “Apple CarPlay” με την Apple ένα μήνα μετά και επίσημα να ανακοινώνει αυτή την ονομασία για την νέα iOS  υπηρεσία της.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα ονόματα που κατοχύρωσε η Apple, HealthKit, iResearch, και iReasearch. Επίσης τα ονόματα έχουν μπει και σε διαφορετικές κατηγορίες διεθνής εμβέλειας και έτσι έχουμε: 9 (computer software), 10 (medical apparatus), 14 (jewelry and watches), και 42 (computer hardware and software development services).

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.