ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Αpple κοινοποίησε έγγραφο με το οποίο εξηγεί καλύτερα την τεχνολογία πίσω από το Touch ID

H Αpple κοινοποίησε έγγραφο με το οποίο εξηγεί καλύτερα την τεχνολογία πίσω από το Touch ID

screen-shot-2014-02-26-at-3-39-45-pm

Στο τελευταίο iOS Security έγγραφό που το ανακάλυψε πρώτο το TechCrunch, η Apple προσφέρει μια σειρά από νέες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του Touch ID και της ταυτοποίησης των δαχτυλικών αποτυπωμάτων από τους χρήστες που συναντάμε μέχρι στιγμής στο iPhone 5S.

To κείμενο κάνει λόγο για τον βοηθητικό επεξεργαστή που βρίσκεται στον εσωτερικό του A7 και που είναι υπεύθυνος για όλες τις ταυτοποιήσεις. Αν και η Apple μας εξήγησε την συγκεκριμένη τεχνολογία αρκετά κατά την παρουσίαση του iPhone 5S το εν λόγω έγγραφο προσφέρει αρκετά πιο τεχνικές και για κάποιους χρήσιμες πληροφορίες.

Για παράδειγμα σύμφωνα με την Apple ένα αποθηκευμένο δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη έχει πιθανότητες 1 προς 50.000 να ταυτιστεί με το δαχτυλικό αποτύπωμα κάποιου μη εγκεκριμένου χρήστη.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες κείμενο διαθέσιμο εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.