ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Αpple μέσω Tim Cook υποστήριξε για ακόμη μια φορά την μεγάλη παρέλαση gay στο San Francisco

H Αpple μέσω Tim Cook υποστήριξε για ακόμη μια φορά την μεγάλη παρέλαση gay στο San Francisco

Screen-Shot-2014-06-29-at-1.07.56-PM

Ο CEO της Apple Tim Cook υποστήριξε και φέτος την μεγάλη παρέλαση για την στήριξη των gay και γενικότερα ετερόφιλων στο San Francisco την Κυριακή που μας πέρασε. Ο Cook εμφανίστηκε να φοράει ένα μοναδικό μπλουζάκι της Apple για αυτή την περίσταση ενώ φωτογραφήθηκε με συμμετέχοντες.

Η Apple είναι μια από τις μεγάλες εταιρείες που σπονσοράρουν την εν λόγω παρέλαση κάθε χρόνο και ειδικά φέτος ο ίδιος ο Tim Cook την υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δηλώνοντας ο ίδιος παρών.

Επίσης η Apple μαζί με άλλες του τεχνολογικού χώρου τον περασμένο Φεβρουάριο τάχθηκαν υπέρ την νομιμοποίησης των gay γάμων στην Αμερική και χειροκρότησαν την απόφαση του δικαστηρίου για την ένταξη των δικαιωμάτων τους στο σύνταγμα 2 μήνες μετά.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.