ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Αpple ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια iPhones

H Αpple ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια iPhones

Boxes of new Apple iPhone 5S are ready for sale at a Verizon store in Orem, Utah

Είμαστε πλέον λιγότερο από μια εβδομάδα μακριά από το τέλος του τριμήνου Ιανουαρίου-Μαρτίου και η Apple αναμένεται να έχει πουλήσει περί τα 38 εκατομμύρια iPhones μέσα σε ένα τρίμηνο. Αν αυτό επαληθευτεί η εταιρεία θα έχει κάνει ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ.

Σύμφωνα με έκθεση του Forbes η Apple είχε πωλήσεις γύρω στα 472 εκατομμύρια iPhones μπαίνοντας στο δεύτερο τρίμηνο του 2ο14. Αν λοιπόν οι πωλήσεις για το τρέχον τρίμηνο είναι κοντά στις προβλέψεις τότε η εταιρεία θα ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια iPhones!!

“H Αpple αρέσκεται στο να παρουσιάζει μεγάλους αριθμούς που αποτελούν σταθμούς για την εταιρεία όπως είδαμε τον περασμένο Μάιο με τις 50 δις λήψεις στο App Store αλλά και νωρίτερα φέτος για τα 30 χρόνια του Mac. Φαίνεται όμως να μην έδωσε μεγάλη δημοσιότητα σε ακόμη ένα τεράστιο επίτευγμα μιας και τις τελευταίες εβδομάδες κάπου σε όλο τον κόσμο πωλήθηκε το iPhone που συμπλήρωσε τα 500 εκατομμύρια. Παρά τα όσα ακούγονται για το μερίδιο της αγοράς της εταιρεία οι μετρήσεις δείχνουν πως η αγορά του iPhone συνεχίζει να επιταχύνει”

Παρά το γεγονός πως η Apple δεν το ανακοίνωσε και δεν το γιόρτασε το ίδιο το γεγονός είναι ένας τεράστιος αριθμός και σταθμός για την ιστορία του iPhone.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.