ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / H Αpple πατάει φρένο στο project του “iPad Pro”

H Αpple πατάει φρένο στο project του “iPad Pro”

12_9_ipad_ipad_4_mini_light-800x450

Σύμφωνα με σημερινή αναφορά η Apple αποφάσισε να αφήσει τελικά στο συρτάρι τα σχέδια της για την δημιουργία ενός 13 ιντσών tablet με την υποτιθέμενη ονομασία “iPad Pro”.

O βασικός λόγος για την απόφαση αυτή σύμφωνα πάντα με το Digitimes ήταν πως πολλοί παρασκευαστές αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την παραγωγή ενός μεγαλύτερου tablet. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμη μεγάλη υποστήριξη για τέτοια πλατφόρμα από προγραμματιστές και το ίδιο το οικοσύστημα.

“Brand vendors have started showing interests in large-size tablets since early 2014. In addition to Apple’s rumored 12.85-inch tablet, Samsung Electronics has already launched a 12.2-inch Android-based enterprise tablet, while Asustek Computer is planning to release a 13.3-inch dual-OS tablet.

However, most of the large-size tablet projects face difficulties because of lack of support from related platform developers and ecosystems. Apple has also been said to shelved its large-size tablet project.”

Η Samsung ακούγοντας τις φήμες για ένα επερχόμενο iPad Pro από την Apple έσπευσε να δώσει στην αγορά την δική της εκδοχή για ένα 12.2 ιντσών tablet. Η ανταπόκριση όπως αναμενόταν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή μιας και το ίδιο το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στο ευρύ κοινό. Το Digitimes υπολογίζει πως μέχρι του τέλους του χρόνου η Samsung θα έχει πουλήσει λιγότερο από ένα εκατομμύριο τέτοιες συσκευές.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.