ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Αpple πικάρει την Samsung μέσω της νέας της διαφήμισης για το περιβάλλον

H Αpple πικάρει την Samsung μέσω της νέας της διαφήμισης για το περιβάλλον

Screen Shot 2014-04-22 at 1.23.45 PM

Mέρος της νέα περιβαντολλογικής καμπάνιας της Apple εμφανίστηκε σήμερα σε διάφορες εφημερίδες ανά τον κόσμο με τίτλο “Υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλουμε οι εταιρείες να αντιγράψουν από εμάς”

Η διαφήμιση τονίζει την δέσμευση της Apple στην πράσινη ενέργεια και την διατήρηση του περιβάλλοντος. Σίγουρα είναι μια καλή σπόντα για την Samsung.

Ακολουθεί μεταφρασμένο το κείμενο της διαφήμισης:

“Υπάρχει μια περιοχή που ειλικρινά ενθαρρύνουμε άλλους να μας αντιγράψουν. Ο λόγος είναι πως όταν όλοι βάλουν το περιβάλλον ως προτεραιότητα τότε όλοι μας θα έχουμε κέρδος από αυτό. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν δούμε όλα τα κέντρα δεδομένων να λειτουργούν με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αδημονούμε για την μέρα όπου κάθε προϊόν δεν θα είναι κατασκευασμένο από τοξικά όπως κάναμε εμείς με τα δικά μας.

Γνωρίζουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλό. Έχουμε σαν εταιρεία μερικούς μεγάλους στόχους για να μειώσουμε την επιρροή μας στην αλλαγή του περιβάλλοντος κάνοντας τα προϊόντα μας περισσότερα πράσινα διατηρώντας της μειωμένες προμήθειες του πλανήτη. Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα σκεφτούμε μια υπέροχη ιδέα που θα αποβλέπει στο κάνει τον κόσμο μας καλύτερο από ότι τον βρήκαμε να είστε σίγουροι πως θα την μοιραστούμε”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.