ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H Αpple προσθέτει χρώματα και κάμερα στο νέο 16GB iPod Touch

H Αpple προσθέτει χρώματα και κάμερα στο νέο 16GB iPod Touch

screen-shot-2014-06-26-at-13-33-35

H Apple πριν από λίγο αναβάθμισε το online κατάστημα της με ένα νέο $199 iPod touch. Το νέο 16 GB Touch, που είναι διαθέσιμο από σήμερα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τα 32GB και 64GB μοντέλα ενώ περιλαμβάνει και οπίσθια κάμερα. Αυτό που δεν περιλαμβάνετε είναι το λουράκι που η Apple το ονόμασε loop και πλέον αν κάποιος το θέλει θα πρέπει να το αγοράσει ξεχωριστά.

Επίσης πλέον έχουμε όλες τις επιλογές χρωμάτων και για το νέο αυτό μοντέλο και έτσι αυτό το χαρακτηριστικό παύει να ισχύει μόνο για τα ακριβότερα iPod Touches. Οι τιμές του 32 GB μοντέλου έχουν επίσης πέσει από τα $299 στα $249  ενώ το αντίστοιχο των 64GB πωλείται πλέον προς $299 από $399 που είχε μέχρι πρότινος. 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.