ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / H Αpple στηρίζεται όσο ποτέ άλλοτε στην Samsung για τις οθόνες του iPad

H Αpple στηρίζεται όσο ποτέ άλλοτε στην Samsung για τις οθόνες του iPad

892378-new-apple-ipad-640x3601

Αν νομίζετε πως η Apple μετά την νέα δικαστική διαμάχη που κέρδισε με την Samsung έχει πλέον χαλαρώσει τους δεσμούς της με τον Κορεατικό κολοσσό τότε μάλλον κάνετε λάθος.

Για την ακρίβεια σε ότι έχει να κάνει με το iPad η Apple στηρίζεται πάνω στην Samsung περισσότερο από ποτέ σύμφωνα με σημερινή αναφορά που παρουσίασε πως οι Κορεάτες ήταν ο βασικός προμηθευτής της Apple για τις οθόνες του iPad το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως η Samsung έστειλε 5.2 εκατομμύρια οθόνες 9.7 ιντσών με αποτέλεσμα να καλύψει το 62% των αναγκών της Apple.

H LG ο άλλος πάροχος οθονών της Apple είδε το δικό τους μερίδιο να πέφτει από το 61% στο μόλις 38% στο τέταρτο τρίμηνο του 2013.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Παρά το γεγονός πως η TSMC αναμένεται να προμηθεύσει την Apple με τις επόμενης γενιάς Α επεξεργαστές της η Samsung ακόμη θα προμηθεύει την Apple με τον Α8 επεξεργαστή για τις συσκευές της αλλά και με επεξεργαστές νεότερης γενιάς.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.