ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / H Αpple τεστάρει 2Κ και 4Κ οθόνες για το 12.9 ιντσών iPad

H Αpple τεστάρει 2Κ και 4Κ οθόνες για το 12.9 ιντσών iPad

153043-640

Οι φήμες που θέλουν την Apple του χρόνου να μας λανσάρει ένα μεγαλύτερο ιντσών iPad συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα του PadNews η Apple τεστάρει 2Κ και 4Κ αναλύσεις οθονών για το 12.9 ιντσών iPad της.

“Σύμφωνα με τις πηγές μας η Foxconn για το 12.9 iPad της Apple έχει 5 διαφορετικά σενάρια και η Apple μάλλον θα επιλέξει 2. Η Apple δοκιμάζει ένα 12.9 ιντσών iPad με ανάλυση 4Κ ενώ τα μέχρι τώρα πρωτότυπα που ήδη έχουν ελεγχθεί έχουν μια ανάλυση 2Κ. Με βάση αυτό εικάζεται πως η Apple μάλλον θα λανσάρει το 12.9 ιντσών 2Κ iPad της κάποια στιγμή τον Απρίλιο και αργότερα και κατά πάσα πιθανότητα κατά τον Οκτώβριο θα λανσάρει και το αντίστοιχο με την 4Κ ανάλυση”

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει αναφορά του  Korea Times που ήθελε Retina οθόνες για το 12.9 ιντσών iPad να κατασκευάζονται ήδη με μια ανάλυση που θα αγγίζει το UHD.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.