ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple υποστηρίζει την ελευθερία λόγου μετά τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι

Η Apple υποστηρίζει την ελευθερία λόγου μετά τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι

Je-Suis-Charlie-Apple-France

Μετά την συγκλονιστική και τραγική τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo την Τετάρτη η Apple αποφάσισε να δείξει την υποστήριξη της με ένα μαύρο banner που γράφει “Je suis Charlie” στο Γαλλικό της website.

Το Je suis Charlie (Είμαι ο Charlie) αποτελεί το σήμα κατατεθέν πλέον τον υποστηρικτών της ελευθερίας λόγου στην Γαλλία αλλά και παγκοσμίως. Ένα σύνθημα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά από την τρομοκρατική ενέργεια που συγκλόνισε και στοίχισε την ζωή σε 12 ανθρώπους.

Ως άνθρωποι και υποστηρικτές της ελευθερίας λόγου χαρήκαμε ιδιαίτερα με αυτή την κίνηση της Apple και χαρήκαμε πως παρόμοιες ενέργειες έχουν γίνει ανά την υφήλιο με το ίδιο σύνθημα!!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.