ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Αpple φέρεται να έχει κάνει αρχική παραγγελία για 68 εκατομμύρια iPhone 6 για το ντεμπούτο της συσκευής

H Αpple φέρεται να έχει κάνει αρχική παραγγελία για 68 εκατομμύρια iPhone 6 για το ντεμπούτο της συσκευής

iphone_6_hajek4_3-800x600

H Αpple φέρετε να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη αλλά και σίγουρη πως το iPhone 6 θα καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στις πωλήσεις και έτσι πριν από λίγο γίνεται λόγος πως η εταιρεία παρήγγειλε 68 εκατομμύρια iPhone 6 συσκευές για να το λανσάρισμα της συσκευής που αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν σε λίγους μήνες η Apple θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της δύο νέα iPhones με το ένα μάλιστα να εντάσσετε στην κατηγορία των Phablet μιας και η οθόνη του αναμένεται να φτάνει τις 5.5 ίντσες. Η δεύτερη συσκευή θα είναι 4.7 ίντσες. Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να δημιουργήσουν ένα τεράστιο κύμα ζήτησης και των 2 συσκευών μιας και οι καταναλωτές εδώ και καιρό ζητούν επίμονα ένα μεγαλύτερο iPhone.

To Business Weekly αναφέρει λοιπόν πριν από λίγο πως η πρώτη παραγγελία της Apple θα είναι το λιγότερο 68 εκατομμύρια συσκευές η διπλάσια σε αριθμό σε σύγκριση με την αντίστοιχη του iPhone 5 το 2012.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.