ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H βοήθεια της Angela Ahrendts στο άνοιγμα του νέου Apple Store

H βοήθεια της Angela Ahrendts στο άνοιγμα του νέου Apple Store

Το νέο Apple Store έχει πλέον ανοίξει στην Νέα Υόρκη, στο Upper East Side, ενώ την ημέρα που έγιναν τα εγκαίνεια, η ίδια η Angela Ahrendts, παρευρέθηκε στο κατάστημα.

apple--storeupper-east-side-nyc

 

Το άνοιγμα του 6ου κατά σειρά Apple Store στην Νέα Υόρκη, αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για την Apple, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο κατάστημα και η επικεφαλής των Retail Store, Angela Ahrendts. To κατάστημα βρίσκεται στην οδό East 74th Street and Madison Avenue, ενώ το Apple Store δημιουργήθηκε μέσα σε ένα κτήριο 93 ετών, το οποίο παλαιότερα ήταν τράπεζα. Το AppleInsider, αναφέρει πως το νέο κατάστημα φέρει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά στον εσωτερικό του σχεδιασμό.

Ακόμη και η κρύπτη η οποία χρησιμοποιούταν από την τράπεζα, έχει κρατηθεί προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από το Apple Store. Το AppleInsider αναφέρει τα εξής:

Downstairs, the old bank vault has been left in place and converted into a VIP room with couches, a large television, and laptops and iPhones displayed along the wall. The vault will reportedly be used to host Apple Watch Edition try-on appointments.

Αρκετοί άνθρωποι, ωστόσο, οι οποίοι μένουν στην περιοχή, εξέφρασαν τα παράπονά τους και την αντίθεση τους σε αυτή την κίνηση, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο κατάστημα θα φέρει πολύ κόσμο στην περιοχή και αρκετή φασαρία για τους κατοίκους. Η ίδια η Apple, βέβαια, επιβεβαίωσε στους κατοίκους πως το νέο κατάστημα θα έχει μικρή χωριτηκότητα, θα κλείνει νωρίτερα και δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην περιοχή.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.