ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H εμφάνιση ενός “Activity” app όταν το iPhone κάνει pair με το Apple Watch

H εμφάνιση ενός “Activity” app όταν το iPhone κάνει pair με το Apple Watch

Σύμφωνα με τελευταίες ειδήσεις, όταν το Apple Watch θα κάνει pair με το iPhone σας στην έκδοση 8.2, τότε θα εμφανιστεί μία εφαρμογή “Activity” θα εμφανιστεί και στο iPhone.

apple_watch_blue_move_close_demo

Μέχρι στιγμής είναι η αλήθεια πως έχουμε δει αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία θα έρχονται με το Apple Watch, αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα τα οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε. Ένα χαρακτηριστικό το οποίο προς το παρόν είναι εμφανές είναι η εφαρμογή του Apple Watch η οποία εμφανίζεται στην Home Screen του iPhone μας. Παράλληλα, υπάρχει ακόμα μία εφαρμογή, με την ονομασία “Activity” η οποία θα δουλεύει παράλληλα με το Apple Watch, αλλά θα εμφανίζεται μόνο όταν το Apple Watch θα κάνει pair με το iPhone. H συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή από κάποιον iOS Developer μέσω Twitter.

Activity Activity2

Στην ουσία, η συγκεκριμένη εφαρμογή, κάνει μια προσομοίωση της ατνίστοιχης εφαρμογής που εμφανίζεται και στο Apple Watch, αλλά προσφέρει περισσότερα δεδομένα για ανάλυση και εξέταση από τον χρήστη. Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα εμφανές ποια είναι η λειτουργία αυτού του προσομοιωτή καθώς δεν είναι τόσο καθαρά τα εικονίδια του developer.

Τέλος, να θυμίσουμε πως οι προπαραγγελίες του Apple Watch αρχίζουν στις 10 Απριλίου ενώ 2 εβδομάδες μετά θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις χώρες που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.