ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H εξαγορά της Beats από την Apple μπορεί να καθυστερήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα

H εξαγορά της Beats από την Apple μπορεί να καθυστερήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Beats-Apple

Μετά το τεράστιο κύμα αναφορών που είχαμε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα πλάνα της Apple για την εξαγορά της Beats πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν από την Apple να κάνει κάτι επίσημο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Δευτέρα όμως πέρασε ήδη και υπάρχει σιγή ιχθύος στο Cupertino.

Αυτό μπορεί να οφείλετε στο γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμη μια τελική συμφωνία. Σήμερα μάλιστα γίνεται αναφορά από τον Peter Kafka του Recode ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας κρατάει περισσότερο από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί και μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.

Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία που θέλει την Apple να δίνει το εντυπωσιακό $3.2 δις ποσό οι συνιδρυτές της Beats θα αναχθούν απ ευθείας όπως όλα δείχνουν σε senior executives της Apple με πολλούς να πιστεύουν πως θα έχουν και φυσική παρουσία στο WWDC συνέδριο τον Ιούνιο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.