ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Η Κινεζική ομάδα ‘Keen Team’ δουλεύει πάνω στο iOS 9 jailbreak

Η Κινεζική ομάδα ‘Keen Team’ δουλεύει πάνω στο iOS 9 jailbreak

Cydia-iPhone-6-iDownloadBlog

Καλά νέα για τους jailbreakers που ελπίζουν πως η αναβάθμιση του iOS 9 θα μπορέσει να γίνει και αυτή jailbreak στο άμεσο μέλλον.

Σε συνομιλία μεταξύ του Thomas Fox-Brewster και του Liang Chen μιας ομάδας hackers έγινε αναφορά πως η κινεζική ομάδα έχει ως στόχο να κυκλοφορήσει το πρώτο της jailbreak εργαλείο για το νέο λογισμικό της Apple.

O Chen ανέφερε πως η ομάδα του αυτή την στιγμή δουλεύει στο να βρει exploits στην πρώτη beta του iOS 9 που δόθηκε από την Apple και πως ίσως αναζητήσουν και βοήθεια από την ομάδα της Pangu.

“Θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ένα εργαλείο ακριβώς μετά την επίσημη διάθεση του iOS 9. Έχει να κάνει και με το πόσο τυχεροί θα είμαστε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτές οι δηλώσεις λοιπόν είναι ιδιαίτερα σημαντικές ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί πως δεν έχουμε δει κάποιο jailbreak εργαλείο εδώ και 6 μήνες.

Επίσης οι αλλαγές στον τομέα της ασφάλειας του iOS 9 έκαναν πολλούς να φοβηθούν για το μέλλον του jailbreaking αλλά η Keen ομάδα –  K33n Team σύμφωνα με τον Chen έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει πάνω σε αυτό.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.