ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H μετοχή της Apple για πρώτη φορά μετά το 2012 ξεπέρασε τα $600

H μετοχή της Apple για πρώτη φορά μετά το 2012 ξεπέρασε τα $600

apple-stock

Μπορεί η Wall Street να είναι ιδιαίτερα επικριτική με την Apple ζωγραφίζοντας ένα δυσοίωνο μέλλον για την εταιρεία αλλά η Apple σε κάθε οικονομικό τρίμηνο φροντίζει να τους διαψεύδει καταρρίπτοντας ρεκόρ πωλήσεων το ένα μετά το άλλο.

Μέχρι στιγμής αιχμή του δόρατος των επικριτών ήταν η μετοχή της Apple η οποία είχε σημειώσει μεγάλη πτώση σε σχέση με το 2012 και μέχρι και τον προηγούμενο μήνα ήταν κάτω από τα $400.

Σήμερα είχαμε όμως ακόμη μια ανατροπή με το χρηματιστήριο να κλείνει και την μετοχή της Apple να βρίσκεται στο $600.96.

Η εντυπωσιακή άνοδο σήμερα με περισσότερα από $8 κατά την διάρκεια της μέρας έφερε αυτό που πολύ δεν το πίστευαν με το κεφάλαιο πλέον της Apple να αγγίζει τα $517.65 δις.

Screen-Shot-2014-05-05-at-4.23.55-PM

Όλα αυτά την στιγμή που η Apple δεν έχει ρίξει στην αγορά κανένα νέο προϊόν και χωρίς να μας έχει δείξει τα κρυφά χαρτιά της για φέτος.

Για ακόμη μια φορά οι επικριτές της εταιρείας ξύνουν με απορία το κεφάλι τους….

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.