ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H νέα διαφήμιση του Nokia Lumia 630 μας δείχνει πως μπορούμε να αλλάξουμε το smartphone μας

H νέα διαφήμιση του Nokia Lumia 630 μας δείχνει πως μπορούμε να αλλάξουμε το smartphone μας

Nokia-Lumia-630-ad-football-tricks-001

Η Nokia που πλέον ανήκει στην Microsoft ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την πρώτη Windows Phone 8.1 handset, το Lumia 630, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στην Ασία αυτή την εβδομάδα και να ακολουθεί η Ευρώπη και η Αμερική.

Μέρος του promoting του smartphone τους η Microsoft και η Nokia επιστράτευσαν τον γκολκίπερ της Φιλανδίας μαζί με τον βιρτουόζο στα σουτ με μπάλες ποδοσφαίρου Lassi Hurskainen για να μας δείξουν πως μπορούν να αλλάξουν τα smartphones μας με μια μπάλα.

Δεν προκαλεί εντύπωση που όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω μερικά από τα smartphones που αποκτούν φτερά από τα χέρια των κατόχων τους μοιάζουν με κάποια μιας εταιρείας από το Cupertino. Όχι δεν έχουμε αυτή την φορά μια επίθεση άμεση στην Apple αλλά έμμεση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To εντυπωσιακό όλων είναι πως τα τρικ που είδατε παραπάνω είναι αληθινά!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.