ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / H παγκόσμια αγορά των tablets θα ισορροπήσει στις πωλήσεις από του χρόνου

H παγκόσμια αγορά των tablets θα ισορροπήσει στις πωλήσεις από του χρόνου

iPad-mini-collection-640x361

Mετά από 4 συνεχή χρόνια μιας μοναδικής ανάπτυξης στις πωλήσεις και ειδικά μετά την εισαγωγή του iPad στον χώρο τον tablets, οι πωλήσεις αναμένεται να ισορροπήσουν για πρώτη φορά του χρόνου σύμφωνα με το IDC.

Ο λόγος θα είναι οι λιγότερες αγορές από τους καταναλωτές μιας και το IDC υποστηρίζει πως οι κάτοχοι tablets δεν είναι πλέον τόσο θετική στο να αγοράζουν καινούργιες συσκευές tablet με του ίδιους ρυθμούς και πλέον ψάχνουν για ένα προϊόν που θα το χρησιμοποιήσουν και σε βάθος χρόνου.

“After years of strong growth, we expect the white-box tablet market to slow in 2014 as consumers move to higher-end devices that work better and last longer,” said IDC’s Tom Mainelli, Program Vice President, Devices & Displays. “In mature markets, where many buyers have purchased higher-end products from market leaders, consumers are deciding that their current tablets are good enough for the way they use them. Few are feeling compelled to upgrade the same way they did in years past, and that’s having an impact on growth rates.”

Η αγορά των tablets σημείωσε την τεράστια ανάπτυξη της τάξης του 51% το 2013 αλλά το 2014 οι προβλέψεις θέλουν να ανάπτυξη να σημειώνει μόνο 19.4% με 260.9 εκατομμύρια tablets να αναμένεται να πωληθούν παγκοσμίως.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.