ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H παραγωγή των iPhone 6 οθονών ξεκινάει τον Μάιο καθυστερήσεις στο 5.5 ιντσών μοντέλο

H παραγωγή των iPhone 6 οθονών ξεκινάει τον Μάιο καθυστερήσεις στο 5.5 ιντσών μοντέλο

iphone-6-size-chart

Η παραγωγή των οθονών για της 4.7 ιντσών έκδοση του iPhone 6 θα ξεκινήσουν το νωρίτερο τον Μάιο σύμφωνα με νέα αναφορά που μας έρχεται σήμερα το πρωί από το Reuters.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την παραγωγική γραμμή της Apple η Japan Display αλλά και άλλοι κατασκευαστές έχουν ετοιμάσει τα εργοστάσια τους για να ξεκινήσουν την μαζική παραγωγή τον επόμενο μήνα.

Δυστυχώς για αυτούς που περιμένουν το 5.5 ιντσών μοντέλο τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα μιας και φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα με την in cell τεχνολογία σε αυτές τις ίντσες με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην ξεκινήσει για αρκετούς μήνες ακόμη. Η νέα in cell τεχνολογία οθονών της Apple θα επιτρέψει στις συσκευές να έχουν ένα λεπτότερο προφίλ μιας και είναι διαφορετική από την υπάρχον που συναντήσαμε στο iPhone 5 και έπειτα.

“Apple Inc suppliers will begin mass producing displays as early as May for the next iPhone, expected to be launched this autumn, with a 4.7-inch screen likely to be produced first while a 5.5-inch version could be delayed, supply chain sources said. […]

Both iPhone 6 screens are expected to use in-cell touch panel technology – built into the screen and allowing for thinner construction than with standard touch panel films – that was introduced with the iPhone 5, the sources said.

But due to difficulties with in-cell production technology for the larger 5.5-inch size, one of the sources said, a decision was made to begin mass production with the 4.7-inch version alone. 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.