ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H πρώτη επίσημη παρουσία της Apple σε διαφήμιση της Beats για το Μουντιάλ [Video]

H πρώτη επίσημη παρουσία της Apple σε διαφήμιση της Beats για το Μουντιάλ [Video]

Screen Shot 2014-06-05 at 11.36.23 PM

Το iPhone της Apple αλλά και το MacBook έκαναν την εμφάνιση τους στην νέα διαφήμιση της Beats για τα ακουστικά της στα πλαίσια της παρουσίας της στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Η Apple όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει ανακοινώσει την εξαγορά της Beats προς $3 δις την περασμένη εβδομάδα.

Στο WWDC είχαμε επίσης την παρουσίαση του Dr. Dre της Beats σε ένα από τα demo του Keynote ενώ ο Eddy Cue φωτογραφήθηκε να φοράει τα ακουστικά της Beats.

To σημερινό τηλεοπτικό σποτ ήταν o επόμενος σταθμός λοιπόν στην διαφημιστική αυτή προώθηση των δύο εταιρειών που είναι ακόμη στα πρώτα στάδια. Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα και η παρουσίαση/συμμετοχή του LeBron James μιας και μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε διαφημίσεις της Samsung.

H Ad Age αναφέρει μάλιστα πως ο LeBron James που είναι εκπρόσωπος της Samsung δεν έχει θέμα να εμφανίζεται και σε διαφημίσεις άλλων εταιρειών.

“Άκουσε για την διαφήμιση και ήθελε να είναι μέσα, θα βρίσκεται παντού δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα” είπε ο εκπρόσωπος του αθλητή Mr. Johnson.

Δείτε την διαφήμιση παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.