ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H πώληση του Apple Watch σε μεγάλα και επώνυμα Fashion Stores

H πώληση του Apple Watch σε μεγάλα και επώνυμα Fashion Stores

Σύμφωνα με τελευταίες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα Apple Store δεν θα είναι τα μοναδικά καταστήματα τα οποία θα προβούν σε πωλήσεις των Apple Watch στις 24 Απριλίου. Παράλληλα με τα Apple Store, αρκετά μεγάλα και επώνυμα fashion stores θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις του νέου αυτού gadget της εταιρείας.

apple-watch-edition-hero

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Apple δεν στοχεύει μόνο σε κοινό που ενδιαφέρεται για τα νέα τεχνολογικά προϊόντα. Σύμφωνα με το Women’s Wear Daily, αναφέρονται τα εξής:

In tandem with the April 24 launch, select specialty stores will sell individually chosen selections of the Apple Watch: Colette in Paris, Dover Street Market in London and Tokyo, Maxfield in Los Angeles and The Corner in Berlin. It is understood 10 Corso Como in Milan will also get the product at a later date. In addition, Hong Kong-based specialty retailer Lane Crawford is to preview the Apple Watch in its personal shopping Platinum Suites from April 10 in Hong Kong, Shanghai, Beijing and Chengdu locations.

Παράλληλα, το συγκεκρικένο άρθρο αναφέρει πως το Apple Watch θα γίνει διαθέσιμο για κάποιο preview στην Galeries Lafayette στο Παρίσι, στο Isetan στο Τόκυο και στα καταστήματα Selfridges του Λονδίνου, στις 10 Απριλίου. Ωστόσο, προσθέτει και τα εξής:

It is understood those stores will host shop-in-shops in high-visibility locations custom-designed to support high service quotients, with Selfridges putting the smartwatch in its Wonder Room, Isetan on its ground floor and Galeries Lafayette on its first floor amid European brands. The size of the installations could not be learned, but are to incorporate bespoke tables that display the watches under glass with special lighting and animations. Sales specialists are to assist customers in discovering and trying on different models, also ensuring the setup so they are fully operational when they leave the shop.

Το πιο πιθανό είναι πως τα καταστήματα που αναφέραμε παραπάνω θα προσφέρουν την έκδοση Apple Watch Edition, η οποία θα ξεκινάει από την των $10,000 (!). Η Apple μας έκανε ήδη μία παρουσίαση για το πως το supermodel Christy Turlington Burns χρησιμοποιεί το δικό της Apple Watch, το οποίο την βοηθάει στην καθημερινή της άσκηση.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.