ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H συναρμολόγηση ενός Windows PC με τα χαρακτηριστικά ενός Mac Pro θα σας στοιχίσει πολλά περισσότερα

H συναρμολόγηση ενός Windows PC με τα χαρακτηριστικά ενός Mac Pro θα σας στοιχίσει πολλά περισσότερα

u2

Συναρμολογώντας ένα Window PC με τις προδιαγραφές ενός Mac Pro σίγουρα είναι κάτι που αρκετοί θα το έχουν σκεφτεί ως μια οικονομικότερη λύση. Θα πρέπει όμως να το ξανασκεφτούν μιας και η αναφορά που μας έρχεται σήμερα από το AppleInsider τονίζει πως κάτι τέτοιο θα στοιχίσει χιλιάδες δολάρια περισσότερο.

Το εν λόγω λοιπόν site βασίστηκε στον Mac Pro των $9,599 που έρχεται με 2.7GHz 12-core Intel Xeon E5 με 30MB of L3 cache processor, 64GB (4x16GB) με 1866MHz DDR3 ECC RAM, 1TB PCIe-based flash storage, και Dual AMD FirePro D700 GPUs με 6GB of GDDR5 VRAM για την κάθε μια.

Εν συνεχεία πηγαίνοντας online προσπάθησε να χτίσει ένα παρόμοιο μηχάνημα ως Windows PC. Το σύστημα που επέλεξαν είχε τα εξής χαρακτηριστικά. Μια Corsair’s CMPSU-650TX 650-watt CrossFire-ready power supply, μια Asus Z9PE-D8 motherboard, δύο AMD FirePro W9000 GPUs, Intel’s Xeon E5-2697 Ivy Bridge chip, ένα OCZ RevoDrive 3 X2 series 960 gigabyte PCIe drive, και Kingston Technology 16-gigabyte, ECC-registered DDR3 1866 RAM.

Η τιμή για την αγορά των παραπάνω εξαρτημάτων όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα στοιχίζει αυτή την στιγμή $14309.89. Σε αυτή την τιμή μάλιστα δεν έχουμε συνδεσμολογία Thunderbolt και κάποιο αντίστοιχο AppleCare.

159538

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.